HP Invest, Korte Danske Obligationer Vinder af Morningstar Award 2014 i kategorien DKK – Korte Obligationer

14.03.2014

Vi kan med stor glæde og stolthed meddele, at vi for andet år i træk modtager denne pris i kategorien " Korte Obligationer ".

Samtidig var HP Invest Lange Danske Obligationer nomineret til en Morningstar Award i kategorien " Danske Obligationer " uden dog at vinde, men stadig en stor tilfredsstillelse, at den var nomineret, specielt da det var første gang at afdelingen Lange Danske Obligationer havde 5 års historik og derfor indgik i udvælgelsen.

Onsdag den 12 marts modtog Specialforeningen HP Invest en Morningstar Award 2014. HP Invest Korte Danske Obligationer vandt i kategorien DKK - Korte Obligationer prisen som bedste afdeling.

Blandt kategoriens afdelinger nomineres tre med minimum fem års historik, og som har leveret et konkurrencedygtigt afkast på tre og fem års sigt og hvor afkastet mindst har ligget i den bedste halvdel i kategorien i tre af de seneste fem år.

Vigtigst er dog et risikojusteret afkast for 2013 blandt de absolut højeste i kategorien.

Siden afdelingernes start har Korte Danske Obligationer og Lange Danske Obligationer har haft risikojusterede afkast blandt de absolut højeste i deres peer groups.

Afkastet er skabt ved investering i danske stats- og realkreditobligationer og udelukkende i danske kroner. absolut bedste for at den tilfredsstillende udvikling fortsætter fremover.

Det er vores målsætning at levere et højt risikojusteret afkast og derfor en stor tilfredsstillelse, at det ser ud til at være lykkedes lykkedes i de første år af afdelingernes levetid.

Vi vil gøre vort absolut bedste for, at den tilfredsstillende udvikling fortsætter fremover.

 

Med venlig hilsen

HP Fondsmæglerselskab A/S København d. 13.03.2014

Tilbage
Print Ansvarsfraskrivning